![]() |
| Longaniza de "fresas" con ensalada de "moixarrones y carreretas" y longaniza de "Verduras" con tempora de puerro, zanahoria y alcachofa. |
![]() |
| Longaniza de "Trinchat de col" con garbanzos y huevo de codorniz escaldado. Y longaniza de pies de cerdo con sanfaina. |
![]() |
| Longaniza de "pollo con espinacas" con allioli de "patata". Y longaniza de "judías y butifarra negra" con crudité de judías tiernas con gamba. |
![]() |
| Esparracado de carnde de cerdo con "carreretas" y pan de nueces, y esparracado de "pato con manzana" confitada, acompañado de mermelada de col lombarda. |
![]() |
| Ensalada de fruta con helado de Vainilla. |
| Éxito de la primera edición del "Tasta la Ribagorça" |
| Díptic de "Tasta la Ribagorça" 30 de Maig 2013 |
| Nota de premsa a la Manyana sobre la 1era cata "Tasta la Ribagorça" |
![]() |
| Taula d´exposició de llonganisses especials elaborades per Carnisseria Porté-Estop. |
![]() |
| Llonganissa de pollastre i espinacs elaborada per Carnisseria Porté-Estop. |
![]() |
| Llonganissa de Maduixa elaborada per Carnisseria Porté-Estop. |
![]() |
| Llonganissa de carreretes elaborada per Carnisseria Porté-Estop. |
![]() |
| Llonganissa de Trinxat de Col elaborada per Carnisseria Porté-Estop. |
![]() |
| Llonganissa de fesols i butifarra negra elaborada per Carnisseria Porté-Estop. |
![]() |
| LLonganiisa de Peus de Porc elaborada per Carnisseria Porté-Estop. |












Bona feina i bon profit!
ResponElimina