domingo, 26 de mayo de 2013

"Tasta la Ribagorça" 30-05-2013. 1er Tastet de Llonganisses innovadores al Rt. Casa Prades del Pont de Suert, elaborades per Carnisseria Porté-Estop de Vilaller (Alta Ribagorça).


  Longaniza de "fresas" con ensalada de "moixarrones y carreretas" y longaniza de "Verduras" con tempora de puerro, zanahoria y alcachofa.Rt. Prades i Porté-Estop (Alta Ribagorça)
Longaniza de "fresas" con ensalada de "moixarrones y carreretas" y longaniza de "Verduras" con tempora de puerro, zanahoria y alcachofa.

Longaniza de "Trinchat de col" con garbanzos y huevo de codorniz escaldado.  Y longaniza de pies de cerdo con sanfaina.Rt. Prades   y Porté-Estop (Alta Ribagorça)
Longaniza de "Trinchat de col" con garbanzos y huevo de codorniz escaldado.  Y longaniza de pies de cerdo con sanfaina.
Longaniza de "pollo con espinacas" con allioli de "patata". Y longaniza de "judías y butifarra negra" con crudité de judías tiernas con gamba. Rt. Prades  y Porté-Estop (Alta Ribagorça).
Longaniza de "pollo con espinacas" con allioli de "patata". Y longaniza de "judías y butifarra negra" con crudité de judías tiernas con gamba.
  Esparracado de carnde de cerdo con "carreretas" y pan de nueces, y esparracado de "pato con manzana" confitada, acompañado de mermelada de col lombarda.Rt. Prades y Porté-Estop (Alta Ribagorça)
Esparracado de carnde de cerdo con "carreretas" y pan de nueces, y esparracado de "pato con manzana" confitada, acompañado de mermelada de col lombarda.
Ensalada de fruta con helado de Vainilla. Rt. Prades, El Pont de Suert (Alta Ribagorça)
Ensalada de fruta con helado de Vainilla.

Éxito de la primera edición del "Tasta la Ribagorça" Rt. Casa Prades y Porté-Estop (Alta Ribagorça)
Éxito de la primera edición del "Tasta la Ribagorça"

Díptic de "Tasta la Ribagorça" 30 de Maig 2013








Nota de premsa a la Manyana sobre la 1era cata "Tasta la Ribagorça"
Nota de premsa a la Manyana sobre la 1era cata "Tasta la Ribagorça"
Taula d´exposició de llonganisses especials elaborades per Carnisseria Porté-Estop. Vilaller (Alta Ribagorça)
Taula d´exposició de llonganisses especials elaborades per Carnisseria Porté-Estop.
Llonganissa de pollastre i espinacs elaborada per Carnisseria Porté-Estop.Vilaller (Alta Ribagorça)
Llonganissa de pollastre i espinacs elaborada per Carnisseria Porté-Estop.
Llonganissa de Maduixa elaborada per Carnisseria Porté-Estop. Vilaller (Alta Ribagorça)
Llonganissa de Maduixa elaborada per Carnisseria Porté-Estop.
Llonganissa de carreretes elaborada per Carnisseria Porté-Estop.Vilaller (Alta Ribagorça)
Llonganissa de carreretes elaborada per Carnisseria Porté-Estop.

Llonganissa de Trinxat de Col elaborada per Carnisseria Porté-Estop.
Llonganissa de Trinxat de Col elaborada per Carnisseria Porté-Estop.

  Llonganissa de fesols i butifarra negra elaborada per Carnisseria Porté-Estop. Vilaller (Alta Ribagorça)
Llonganissa de fesols i butifarra negra elaborada per Carnisseria Porté-Estop.

LLonganiisa de Peus de Porc elaborada per Carnisseria Porté-Estop.


1 comentario: