domingo, 19 de mayo de 2013

Carnisseria Porté-Estop participa a la Fira Gust 2013, al Pont de Suert (Alta Ribagorça), conjuntament amb altres productors de la comarca.


Carnisseria Porté-Estop  a la Fira gust 2013




Forn Codina a la Fira gust 2013
El "Tupinet de la vall" a la fira gust 2013
Formatgeria "Ca de Túnica" a la fira gust 2013
Restaurant "Casa Prades"  a la fira gust 2013
Bolets Prades a la fira Gust 2013

Coca de Verdures de "Forn Codina" amb llonganissa de pollastre i espinacs de Carnisseria Porté-Estop.
Carnisseria Porté-Estop presenta la llonganissa de pollastre i espinacs a la Fira gust 2013 i té una bona acceptació, acompanyada amb allioli de "Trumfes" (patates).





Coca de recapte amb costelles de porc confitades i acompanyada d´ous amb butifarre negra. Forn Codina i Carnisseria Porté-Estop.


No hay comentarios:

Publicar un comentario