jueves, 16 de junio de 2011

Productes de la Carnisseria Porté - Estop

Productes de la Carnisseria
Porté - Estop

Tenim tot tipus de productes càrnics naturals i procedents de l'Alta Ribagorça Catalana i Aragonesa. Tenim Corderet del pais, Vedella del Pirineu, Embotits, Pernils, Patés, queviures i una selecció de vins i licors del Pirineu.

Vista interior de la Carnisseria Porté - EstopComprem la carn als pastors de la zona i els sacrifiquem a l'escorxador del nostre poble. Nosaltres mateixos realitzem el sacrifici o el supervisem i controlem, ja que ens encarreguem de l'escorxador. Després de controlar el procés, ho comercialitzem tot a la nostra carnisseria.

Tenim un petit Obrador, on fem la "llangonissa fresca" totalment natural i sense cap tipus d'aditiu.Obrador de la Carnisseria. Realitzem les nostres llonganisses fresques de manera natural i sense aditius

Venem vedella natural del Pirineu català i aragonés amb certificació oficial, el que assegura l'alta qualitat de la carn i la seva procedència.

Recentment hem augmentat el nostre negoci familiar, fent una petita ampliació de la carnisseria que ens permet vendre altres tipus de productes a banda de la carn.

Pots venir a comprar queviures, disfrutar amb la fruita fresca de la nostra paradeta i deleitar-te amb la nostra selecció de vins i licors del pirineu per acompanyar. També fem menjar preparat per encàrrec.

Vins i Licors del Pirineu // Fruiteria // Queviures

No hay comentarios:

Publicar un comentario