Descobreix la carn de corder i la seva cuina. És bona, saludable, fàcil.
- La carn de corder es consumeix a tot el món i en qualsevol època de l'any.
- A la Carnisseria Porté-Estop a Vilaller tenim la raça xisqueta i és de gran qualitat.
- En una dieta equilibrada les recomanacions de carn vermella són d'entre una i dues racions a la setmana.
-La carn de corder és font de proteïnes, vitamines i minerals.
- La carn de corder es consumeix a tot el món i en qualsevol època de l'any.
- A la Carnisseria Porté-Estop a Vilaller tenim la raça xisqueta i és de gran qualitat.
- En una dieta equilibrada les recomanacions de carn vermella són d'entre una i dues racions a la setmana.
-La carn de corder és font de proteïnes, vitamines i minerals.
![](https://mir-s3-cdn-cf.behance.net/project_modules/disp/74cde422607055.563157b5a074a.jpg)
![](https://mir-s3-cdn-cf.behance.net/project_modules/disp/8ebaae22607055.563157b5a67f6.jpg)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada