Mes de Febrer del 2016.
- 4 febrer 2016. Avui es #dijousgras, dia de l'any en que més #botifarresdou es mengen.
Comença el #carnaval amb una bona botifarrada.
- 4 de febrer 2016. Dijous gras. Dia de l'any en que es mengen més butifarres d'ou. Dijous llarder. Vilaller. Alta Ribagorça.
- 7 de Febrer 2016. Cau neu a les cotes altes de la Ribagorça.
- 7 febrer 2016. El pont romànic de Vilaller i neu a Casos.
- 10 febrer 2016. Forn Codina de Vilaller ha recuperat el "Pa de Lavaix",
que era un pa de mestall, barreja de blat i sègol, que menjaven els
monjos del monestir de Lavaix, al Pont de Suert, al segle XI.
Els monjos es regien en l'austeritat, no menjaven massa carn ni embotits.
Però ,de tant en tant, podriem suposar que també acompanyarien el pa amb "secallona" o "xoriç".
Per això hem preparat aquesta llesqueta de pa de Lavaix amb tomàquet, anet (eneldo) del Parc de les olors de Vilaller i secallona Porté-Estop.
Recuperant la història de la gastronomia de la comarca amb productes de proximitat.
- Forn Codina de Vilaller presenta el "Pa de Lavaix" a l'Ajuntament del Pont de Suert.
- Llesca de pa de Lavaix de Forn Codina de Vilaller amb tomàquet, anet (eneldo) del Parc de les olors de Vilaller i secallona Porté-Estop.
. 26 de Febrer 2016 . El Xoriç vermell "Els Carantos" de Vilaller a Pamplona, a la fira #NavarTur. Esperem que els hagi agradat.
- El Xoriç "roi" Carantos de Vilaller a Pamplona a la fira "Navartur"
- 27 de febrer 2016. 7.30h Neu a Vilaller. Alta Ribagorça.
- 27 febrer 2016. Neu humida a Vilaller.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada